Teemajutut 2018

Nro 1 / 2018: Hygienia ja puhtaanapito & Valmistus- ja lisäaineet








KE 1/2018, Hygienia & Puhtaanapito, Antimikrobiset pintamateriaalit nostavat hygieniatasoa





Nro 2 / 2018: Pakkaukset & Materiaalitehokkuus



KE 2/2018, teema, Bio-alkuiset termit sekoittuvat toisiinsa
KE 2/2018, teema, Honkajoen teollisuusalue toimii kiertotalousmallin mukaisesti


KE 2/2018, teema, Pakkaus palvelee strategiaa
KE 2/2018, teema, Muoviongelmia ratkotaan monella tasolla
KE 2/2018, teema, Kasvihuonevihannesten tuotanto on tehokasta

KE 2/2018, teema, Lapset suhtautuvat pakkauksiin ennakkoluulottomasti

Nro 3 / 2018: Digitaalisaatio, Robotiikka & Logistiikka


KE 3/2018, teema, Elintarviketeollisuuden alustatalous haltuun






Nro 4 / 2018: Koneet, Laitteet & Kunnossapito



KE 4/2018, teema, SeAMK Digital Factory on oppimis- ja osaamiskeskus




KE 4/2018, teema, Elintarviketuotanto robotisoituu

Nro 5 / 2018: Tuotekehitys, Analytiikka & Valvonta



KE 5/2018, teema, OATyourGUT -projekti: Kaurasta hyvinvointia suolistoon
KE 5/2018, teema, Metabolomiikka soveltuu laajasti elintarvike- ja ravitsemustutkimuksiin
KE 5/2018, teema, Luova ja sisukas elintarviketutkija

Nro 6 / 2018: Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi


KE 6/2018, teema, Rehtorien ja yritysjohtajien mentorointiohjelma jatkuu ensi vuonna
KE 6/2018, teema, Bio- ja elintarviketekniikka kiinnostaa
KE 6/2018, teema, Elintarvikealan ammatilliset tutkinnot ovat muuttuneet
KE 6/2018, teema, Maailman paras koulutusinnovaatio vientiin


KE 6/2018, teema, Kaurakoulutusta verkossa