Teemajutut 2016

Nro 1 / 2016: Valvonta & Analytiikka / Puhtaanapito & Hygienia

KE 1/2016, Puheenvuoro Valvonta & Analytiikka -teema: Valvonnasta strategiseen laatujohtamiseen


KE 1/2016, Puheenvuoro, s. 17: Valvonnasta strategiseen laatujohtamiseen
KE 1/2016, s. 18: Kiertotaloustutkimus tarjoaa mahdollisuuksia analytiikalle

KE 1/2016, s. 22: Eviran ohje helpottaa kemiallisen vaatimustenmukaisuuden valvontaa








Nro 2 / 2016: Tuotekehitys & Trendit / Elintarvikeketju & Biotalous

KE 2/2016, s. 16: Tuotekehitys & Trendit/Puheenvuoro: Trendit tuotekehityksen ajurina

KE 2/2016, s. 20: Tuotekehitys & Trendit: Trendit ovat arvojen ja asenteiden lapsia
KE 2/2016, s. 22: Tuotekehitys & Trendit: Asiakastarpeesta tuotteeksi integroidulla tuotekehitysprosessilla
KE 2/2016, s. 24: Tuotekehitys & Trendit: Aistinvarainen arviointi ja kuluttajatutkimus monipuolistuvat
KE 2/2016, s. 27: Elintarvikeketju & Biotalous / Puheenvuoro: Mustan laatikon loppu




Nro 3 / 2016: Kunnossapito & Työturvallisuus / Resurssitehokkuus & Digitalisaatio











KE 3/2016, s. 29: Resurssitehokkuus & Digitalisaatio: Muuttuva maailma mullistaa teknologiat ja raaka-aineet
KE 3/2016, s. 31: Resurssitehokkuus & Digitalisaatio: Digitaalisilla palveluilla rikkaampaan kuluttajakokemukseen

KE 3/2016, s. 32: Resurssitehokkuus & Digitalisaatio: Puhdas teknologia kiitoon digitalisaation avulla

Nro 4 / 2016: Koneet, Laitteet & Prosessit / Pakkaaminen & Logistiikka

KE 4/2016, s. 15: Puheenvuoro Koneet, Laitteet & Prosessit: Ekstruusio vai 3D-tulostus?

KE 4/2016, s. 18: Koneet, laitteet & prosessit: Tulevaisuuden tuotantotilat joustavat
KE 4/2016, s. 20: Koneet, Laitteet & Prosessit: 3D-tulostaminen osana elintarvikkeiden valmistusprosessia

KE 4/2016, s. 24: Koneet, laitteet & prosessit: Hyperspektrikuvantaminen tuo tehoa prosesseihin ja luotettavuutta laadunvalvontaan


KE 4/2016, s. 28: Puheenvuoro, Pakkaaminen & Logistiikka: Elintarvikelogistiikan haasteet

KE 4/2016, s. 32: Pakkaaminen & Logistiikka: Opiskelijavoimin edistysaskelia pakkaustutkimuksessa





Nro 5 / 2016: Koulutus & Kansainvälistyminen / Vienti & Tuonti







KE 5/2016, Vienti & Tuonti, puheenvuoro, Vastuuttomuuden vai vastuullisuuden aika

KE 5/2016, Vienti & Tuonti, Food from Finland -ohjelma avaa uusia markkinoita




Nro 6 / 2016: Valmistus- ja lisäaineet / Hankinnat & Vastuullisuus








KE 6/2016, Hankinnat & vastuullisuus, Rypsiporsaat kasvavat tarkalla ruokavaliolla