Teemajutut 2014

Nro 1 / 2014: Ammattikeittiöt & Ruokatrendit


KE 1/2014, s. 16: Kuluttajan asema ruokaketjussa on vahvistunut






KE 1/2014, s. 32: Lahden Ateria on ajan hermolla


Nro 2 / 2014: Vastuullisuus, Ravitsemus & Tuotekehitys

KE 2/2014, s. 18: Puheenvuoro: Mahdollistavatko politiikkakeinot hyvinvoinnin?
KE 2/2014, s. 20: Vastuullisuus vahvistuu pienin askelin

KE 2/2014, s. 26: Tuotekehitys on yrityksen elinehto





KE 2/2014, s. 30: Kananmunateollisuus toivoo reilua kauppaa

Nro 3 / 2014: Raaka-aineet & Lisäaineet


KE 3/2014, s. 16: Luonnontuoteala ? tulevaisuuden uusi Nokia?
KE 3/2014, s. 19: Koko Suomi luomukeruualueeksi?
KE 3/2014, s. 20: Geenitekniikka puhuttaa vai puhuttaako?


KE 3/2014, s. 26: Kotimainen kalankasvatus tuo monipuolisuutta kalamarkkinoille
KE 3/2014, s. 28: Raaka-aineita reaktorista

Nro 4 / 2014: Prosessit & Pakkaaminen

KE 4/2014, s. 50: Automaatio tuo tehoa sipulijalosteiden pakkaamoon





KE 4/2014, s. 42: Tuotekehitysprosessin optimointi tuo uutuudet nopeammin markkinoille









KE 4/2014, s. 20: Puheenvuoro: Elintarvikepakkaus voi koukuttaa

Nro 5 / 2014: Analytiikka, Hygienia & Jäljitettävyys

KE 5/2014, Puheenvuoro, s. 12: Miten elintarviketeollisuus hoitaa kunnialla osuutensa allergiakakusta?



KE 5/2014, s. 18: Alkaloidit(ko) uhka elintarviketurvallisuudelle?










KE 5/2014, s. 38: Elintarvikealalla on kasvumahdollisuuksia
KE 5/2014, s. 40: Elintarvikeammattilaiseksi kannattaa kouluttautua
KE 5/2014, s. 42: Hierojasta elintarvikealan ammattilaiseksi

Nro 6 / 2014: Koulutus, Markkinointi & Kansainvälinen kauppa

KE 6/2014, teeman puheenvuoro, s. 12: Aivot, luovuus ja innovatiivisuus


KE 6/2014, s. 19: Kirgisian kalatalous on kohentumassa


KE 6/2014, s. 24: Tulevaisuuden kuluttaja kiikarissa




KE 6/2014, s. 29: Oikea voiteluaine parantaa elintarvikeyrityksen kannattavuutta


KE 6/2014, s. 34: Elintarvikekehityksen ammattilaisia Turun yliopistosta