Teemajutut 2011

Nro 1 / 2011: Analytiikka, laboratoriot & valvonta










KE 1/2011, s. 16: Tutkimuksella potkua valvontaan
KE 1/2011, s. 50: Vasikoiden terveyden ja hyvinvoinnin teemavuosi menossa

KE 1/2011, s. 19: Elintarvikeketjun valvonta varmennetaan auditoinneilla
KE 1/2011, puheenvuoro, s. 8: Onko amylaasi avain uuteen ruokavalio-ajatteluun?



KE 1/2011, s. 34: Nanoteknologia tulee elintarvikkeisiin




KE 1/2011, s. 28: Elintarvikkeiden valmistuksessa syntyvien vierasaineiden hallinta on tarkkaa puuhaa
KE 1/2011, s. 40: Tanskan maitomarkkinat kuohuvat

Nro 2 / 2011: Prosessit, laatu & ravitsemus





KE 2/2011, s. 33: Hunaja on EU-valvottu luonnontuote


KE 2/2011, s. 24: Folaatin rikastaminen bioprosessien keinoin tuo monia mahdollisuuksia






KE 2/2011 Puheenvuoro: Ravitsemusasioihin kannattaa vaikuttaa rohkeasti Euroopan Unionissa

Nro 3 / 2011: Hygienia, turvallisuus & vastuullisuus





KE 3/2011, s. 40: Rehu-maitoketjun turvallisuus Keniassa paranee suomalaisten voimin
KE 3/2011, s. 32: Vastuullisuus suomalaisen ruokaketjun vahvuus

KE 3/2011, s. 6: Vastuullista ruokaa


KE 3/2011, s. 46: Votkin panostaa valmisruokaan


KE 3/2011, s. 44: Lihalla on paikka lautasella
KE 3/2011, s. 48: Sikojen hyvinvointi paranee






KE 3/2011, s. 27: Millainen on yrityksesi elintarviketurvallisuuden kulttuuri?

KE 3/2011, s. 37: Uusin dioksiiniskandaali Saksassa on ohi
KE 3/2011, s. 50: Broilerintuotannon vahvuutena terveet linnut

Nro 4 / 2011: Pakkaukset & logistiikka

KE 4/2011, s. 18: Tulevaisuuden joustava pakkauslinja on kohta valmis

KE 4/2011, s. 10: Uusia tuulia Viikin elintarvikeopetuksessa
KE 4/2011, s. 28: Pakkaussuunnittelu pohjautuu laaja-alaiseen asiantuntemukseen


KE 4/2011, s. 30: Nykytekniikalla saadaan huippulaatuisia kuvia pakkauksiin
KE 4/2011, s. 22: Monen urhean vaiheen kautta pakkausasiantuntijaksi

KE 4/2011, s. 8: Hyvin suunniteltu pakkaus kasvattaa tulosta

KE 4/2011, s. 12: Elintarviketurvallisuus elintarvikeketjun tilastoissa


Nro 5 / 2011: Valmistus- ja lisäaineet & vesi


KE 5/2011, s. 56: Kuluttajainformaatioasetus loppusuoralla





KE 5/2011, s. 10: Luomutuotteista huutava pula
KE 5/2011, s. 38: Nykyaikainen leipomo toimii vastuullisesti

KE 5/2011, s. 50: Uusia keinoja gluteenittomien tuotteiden valmistukseen





KE 5/2011, s. 20: Kasviuutteet elintarvikkeiden ainesosina


KE 5/2011, s. 24: Puolukka ja karpalo nosteessa

KE 5/2011, s. 30: Vesilaitoksen valvontatutkimusohjelma apuna teollisuuden vesihuollon valvonnassa

Nro 6 / 2011: Markkinointi & Kansainvälinen kauppa


KE 6/2011, s. 9: Amerikan markkinoita on moneksi



KE 6/2011, s. 24: Yrityksen maine pohjautuu vahvaan tunnesiteeseen
KE 6/2011, s. 28: Lappilaiset elintarvikkeiden valmistajat panostavat osaamiseen

KE 6/2011, s. 29: Porotalous satsaa laatuun


KE 6/2011, s. 33: Jauholeipomot valtaavat ruokamarketteja
KE 6/2011, s. 34: Luomua ja teknologiaa Saksan elintarvikekauppoihin



KE 6/2011, s. 43: Suomen ruokaturvallisuusosaamisesta vientituote