Hakuohje

Haku kohdistuu Kehittyvä Elintarvike -lehden sivuihin sekä niihin liitettyihin linkkeihin. Haku käy läpi sivuston tekstisisällöt sekä otsikot.

Haku löytyy aina jokaisen sivun yläreunasta.

Haku tehdään syöttämällä hakusana tai hakulause hakukenttään ja näpäyttämällä Hae-painiketta tai painamalla Enter-painiketta. Hakupalvelun toiminta noudattaa samoja periaatteita kuin Internetin suosituimmat hakukoneet.

Haku ei tee eroa pienten tai suurten kirjainten välillä. Hakusanat maapallo, Maapallo tai MAAPALLO tuottavat kaikki saman tuloksen.

Hakusanassa ei tarvitse käyttää yleistä tähtimerkkiä ( * ) hakusanan edessä tai lopussa, koska hakukone löytää ilman tähtimerkkiä myös taivutusmuodot sanasta. Esim. hakusana asia tuottaa tuloksesi kaikki sanat, jotka alkavat näillä kirjaimilla, esimerkiksi asiakkaat tai asiantuntija.

Hakutulokset

Kun haku on tehty, saat listauksen hakua vastaavista tiedoista. Hakutulossivulla näytetään kerralla 10 hakutulosta. Kun tuloksia on enemmän, voit selata tulossivuja napsauttamalla Edellinen- ja Seuraava-linkkejä.

Teemajutut ja lehdet

Arkistossa on vuotta vanhemmat lehdet sekä niissä olleet teemajutut. Hakukone löytää hakusanalla teemajutuista sekä lehden sisällysluetteloista. Jos juttu ei ole teemajuttu, sisällysluettelon avulla juttu löytyy lehden pdf:stä klikkaamalla kohtaa “lataa lehti tästä”. Tekstejä ei saa suoraan kopioida sellaisenaan muihin tarkoituksiin. Jos asiasisältöä käytetään, on lähde ja kirjoittaja aina mainittava.